Doel - Jeugd Musical Vereniging de Notenkrakertjes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Doel

Jeugdmusicalvereniging De Notenkrakertjes is een musicalvereniging speciaal voor de jeugd vanaf 8 jaar. Ons doel is ieder kind te laten stralen op het toneel. Audities? Onzin!  wij zijn van mening dat ieder kind de zelfde kansen verdient. Of je nou goed kan leren of hier wat meer moeite mee heb, iedereen is belangrijk en krijgt een rol! Iedereen krijgt de kans zijn of haar talenten te ontwikkelen.  Hierbij geven wij een stukje educatie mee. Het allerbelangrijkste: Plezier staat voorop! Met een grap en een grol weten onze regisseuse Marian Wijnker en onze muzikale leider Paul Beers al jaren met een groep van ongeveer 30 kinderen een leuk stuk op de planken te zetten.

Plezier, respect voor een ander en zelfvertrouwen zijn belangrijke punten voor onze musicalvereniging. Doordat wij het ook betaalbaar houden is het mede de oorzaak dat de stichting in 2020 al 35 jaar bestaat. Jaarlijks hebben wij twee uitverkochte voorstellingen in de zaal van Café Beentjes in Winkel.
Wij draaien volledig op vrijwilligers die ons een warm hart toe dragen. Zonder vrijwilligers is het niet haalbaar om deze stichting in stand te houden.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu